Yahoo Search Busca da Web

 1. Cerca de 259.000 resultados de busca

 1. Wandelnetwerk de Merode is het populairste wandelgebied in Vlaanderen. Het telt maar liefst 700 kilometer wandelpaden, en dit doorheen 3 provincies. Bovendien maakt wandelnetwerk de Merode de verbinding met de netwerken Hagelandse Heuvels, Demer en Dijle, Kempense Netevallei, Grote Netewoud en het Limburgse wandelnetwerk in Ham.

  • merode wandelnetwerk1
  • merode wandelnetwerk2
  • merode wandelnetwerk3
  • merode wandelnetwerk4
  • merode wandelnetwerk5
 2. Wandelnetwerk de Merode. Wandelnetwerk de Merode is uitgebreid en serveert nu 700 kilometer, d.w.z. 200 kilometer extra wandelplezier op knooppunten. Door deze uitbreiding bestaat de kaart nu uit 2 delen, één kaart voor het noordelijk deel in de Kempen en één voor het zuidelijk deel in Vlaams-Brabant, samen mooi verpakt in een hoesje.

 3. Tussen het groen en het bijzondere erfgoed wandelt men langs stemmige dorpjes, machtige kastelen en abdijen. Het wandelnetwerk de Merode omvat ruim 700 kilometer zorgvuldig uitgekozen trajecten. De 2 scheurvaste, waterbestendige kaarten zitten gebundeld in een hoes.

 4. Het wandelnetwerk de Merode is volledig afgewerkt. Binnen dit netwerk kan je ruim 500 kilometer wandelen in het prinsheerlijk platteland. Een fantastische brok groen in het grensgebied van de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. Je kan het wandelnetwerk de Merode gebruiken om een wandeling uit te stippelen.

 5. Webbekoms Broekwandeling Diest - 8,3 km Wandelen Rillaarse Heuvelswandeling Rillaar - 12 km Een zalige brok natuur van liefst 1500 hectare, waar de heuvels van het Hageland de zandige grond van de Kempen raken. Met heide, vennen en beukenbossen en een pracht van een norbertijnenabdij in Averbode.

  • merode wandelnetwerk1
  • merode wandelnetwerk2
  • merode wandelnetwerk3
  • merode wandelnetwerk4
 6. Landschapspark de Merode wordt doorkruist door 3 grote fietsnetwerken: Kempen, Hageland en de Limburgse Kempen. Samen goed voor heel wat km's fietsplezier! Mountainbikers kunnen zich dan weer uitleven op 123km mountainbikepaden.

 7. De Merode walking network extends over three provinces - Antwerp, Limburg, and Flemish Brabant. Sandy trails take you past castles and abbeys. Eye-catchers include Averbode Abbey and Het Moment visitor’s centre, the pilgrimage city of Scherpenheuvel, and the landscape of De Witte in Zichem. More info.