Yahoo Search Busca da Web

 1. Cerca de 33.200 resultados de busca

 1. Wandelnetwerk de Merode is het populairste wandelgebied in Vlaanderen. Het telt maar liefst 700 kilometer wandelpaden, en dit doorheen 3 provincies. Bovendien maakt wandelnetwerk de Merode de verbinding met de netwerken Hagelandse Heuvels, Demer en Dijle, Kempense Netevallei, Grote Netewoud en het Limburgse wandelnetwerk in Ham.

 2. Wandelnetwerk de Merode. Wandelnetwerk de Merode is uitgebreid en serveert nu 700 kilometer, d.w.z. 200 kilometer extra wandelplezier op knooppunten. Door deze uitbreiding bestaat de kaart nu uit 2 delen, één kaart voor het noordelijk deel in de Kempen en één voor het zuidelijk deel in Vlaams-Brabant, samen mooi verpakt in een hoesje.

 3. Het wandelnetwerk de Merode is volledig afgewerkt. Binnen dit netwerk kan je ruim 500 kilometer wandelen in het prinsheerlijk platteland. Een fantastische brok groen in het grensgebied van de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. Je kan het wandelnetwerk de Merode gebruiken om een wandeling uit te stippelen.

 4. Meldingen wandelnetwerk De beheerders van het wandelnetwerk geven regelmatig meldingen aan ons door als er onderbrekingen zijn of andere nuttige info is voor jou als wandelaar. Op de wandelkaart worden deze meldingen als gekleurde zones weergegeven.

 5. Tussen het groen en het bijzondere erfgoed wandelt men langs stemmige dorpjes, machtige kastelen en abdijen. Het wandelnetwerk de Merode omvat ruim 700 kilometer zorgvuldig uitgekozen trajecten. De 2 scheurvaste, waterbestendige kaarten zitten gebundeld in een hoes.

 6. Wandelnetwerk de Merode. Meer dan 700 km wandelplezier in het Prinsheerlijk Platteland. Prijs publicatie: 9,95 euro (Verzendkosten publicatie: niet inbegrepen)

 7. Walking network De Merode De Merode walking network extends over three provinces - Antwerp, Limburg, and Flemish Brabant. Sandy trails take you past castles and abbeys. Eye-catchers include Averbode Abbey and Het Moment visitor’s centre, the pilgrimage city of Scherpenheuvel, and the landscape of De Witte in Zichem. More info

 8. Het wandelnetwerk de Merode is het beste hulpmiddel om je wandeling uit te stippelen. Je bepaalt zelf de afstand en het karakter van je wandeling. De ene keer wandel je over vochtige paadjes langs de mooiste natuurplekjes, de andere keer ontdek je de abdij van Tongerlo of de kastelen de Merode.

 9. Op dit moment vind je wandelknooppunten in België (Vlaanderen en beperkt in Wallonië), Nederland (volledig), Duitsland (westen) en Frankrijk (noord), samen goed voor meer 60.000 km aan wandelpaden. Kies een land op het kaartje hieronder om de wandelknooppunten te ontdekken.

 10. Weitere Infos auf www.weihnachtsmarkt-merode.de. Für Fragen zum Weihnachtsmarkt: Tel. 02423-4085511 oder Email: info@weihnachtsmarkt-merode.de. *Bitte beachten Sie: Der Veranstalter behält sich Änderungen auf Grund der Covid-19 Situation vor. Die Änderungen richten sich nach den jeweils aktuellen Hygieneverordnungen zum Zeitpunkt des Marktes.

 11. Mountainbikenetwerk De Merode Poort Averbode Poort Gerhagen; Poort Scherpenheuvel Ruiternetwerk De Merode Stoomzagerij; Wandelnetwerk De Merode Voorgeschiedenis. Het plattelandsproject de Merode werd opgestart naar aanleiding van de doorverkoop van het domein de Merode aan verschillende actoren in 2005.

 12. Wandelen & fietsen Landschapspark de Merode wordt doorkruist door 3 grote fietsnetwerken: Kempen, Hageland en de Limburgse Kempen. Samen goed voor heel wat km's fietsplezier! Mountainbikers kunnen zich dan weer uitleven op 123km mountainbikepaden. 8 fietsroutes 'Ontdek de norbertijnen in de Merode'

 13. Westerlo verwent wandelaars. Het wandelnetwerk de Merode is ideaal om het rijke verleden van Westerlo en de natuur te ontdekken. Er zijn heel wat mogelijkheden langs mooie dreven, kleine paadjes en minder gekende plekjes. En de bewegwijzering houdt je op het rechte pad.