Yahoo Search Busca da Web

 1. Cerca de 68.500 resultados de busca

 1. Om dit te vieren stippelde Landschapspark de Merode maar liefst 13 wandelroutes uit doorheen de 9 merodegemeenten. De wandelingen leiden je niet alleen langs de abdijen van Tongerlo en Averbode. Je ontdekt ook veel andere erfgoedplekken zoals norbertijnenhoeves, pastorijen en molens.

  • de merode wandelnetwerk1
  • de merode wandelnetwerk2
  • de merode wandelnetwerk3
  • de merode wandelnetwerk4
  • de merode wandelnetwerk5
 2. Wandelnetwerk de Merode is uitgebreid en serveert nu 700 kilometer, d.w.z. 200 kilometer extra wandelplezier op knooppunten. Door deze uitbreiding bestaat de kaart nu uit 2 delen, één kaart voor het noordelijk deel in de Kempen en één voor het zuidelijk deel in Vlaams-Brabant, samen mooi verpakt in een hoesje.

 3. De Grote Nete en de Demer rijgen dit gevarieerde landschap en de fotogenieke plaatjes aan elkaar. Tussen het groen en het bijzondere erfgoed wandelt men langs stemmige dorpjes, machtige kastelen en abdijen. Het wandelnetwerk de Merode omvat ruim 700 kilometer zorgvuldig uitgekozen trajecten.

 4. Projectleider: Els Remans. Het wandelnetwerk de Merode is volledig afgewerkt. Binnen dit netwerk kan je ruim 500 kilometer wandelen in het prinsheerlijk platteland. Een fantastische brok groen in het grensgebied van de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg.

 5. Webbekoms Broekwandeling Diest - 8,3 km Wandelen Rillaarse Heuvelswandeling Rillaar - 12 km Een zalige brok natuur van liefst 1500 hectare, waar de heuvels van het Hageland de zandige grond van de Kempen raken. Met heide, vennen en beukenbossen en een pracht van een norbertijnenabdij in Averbode.

  • de merode wandelnetwerk1
  • de merode wandelnetwerk2
  • de merode wandelnetwerk3
  • de merode wandelnetwerk4
 6. Virtueel netwerk. De route die je aan het uitstippelen bent, loopt (deels) langs een virtueel wandelnetwerk (de paars gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart). In deze gebieden kom je op het terrein nergens knooppunten tegen. Er zijn geen palen en borden te bespeuren, maar je kan de routes volgen door gebruik te maken van onze app.

 7. De Grote Nete en de Demer rijgen dit gevarieerde landschap en de fotogenieke plaatjes aan elkaar. Tussen het groen en het bijzondere erfgoed wandelt men langs stemmige dorpjes, machtige kastelen en abdijen. Het wandelnetwerk de Merode omvat ruim 700 kilometer zorgvuldig uitgekozen trajecten.