Yahoo Search Busca da Web

  1. Cerca de 441 resultados de busca

  1. 1 de dez. de 2023 · En av världens största ridsportstävlingar har startat på Friends arena i Stockholm. Två miljoner finns i vinstpotten för den svenska och internationella eliten. Publicerad: 1 december 2023, 11:26 Maria Lindholm Text Peder Fredricson kammade hem andrapriset med Vroom de La Pomme Z. Foto: Tora Sirén

  2. 3 de dez. de 2023 · Petronella Andersson och Odina Van Klapscheut stod för en briljant omhoppning i Sweden Grand Prix och vann före fartkanonerna Harrie Smolders och Peder Fredricson. – Det är verkligen toppsport här och man kan aldrig ta något för givet, jag är väldigt stolt och väldigt tacksam för min häst, säger Petronella Andersson.

  3. 4 de dez. de 2023 · Redaktionen red@resume.se Den som följer svensk ridsport är namnet H&M All In välbekant. Den världsberömda och mångfaldigt belönade hopphäst som ridits av Peder Fredricson gick nyligen i pension. Nu lever hans ryktbarhet vidare i ett nytt initiativ inom H&M-gruppen – All In Equestrian.

  4. 1 de dez. de 2023 · Publicerad 16:40 Peder Fredricson tävlade i säkerhetsväst för första gången under tävlingarna på Friends. Foto: Pi Frisk När Peder Fredricson på fredagseftermiddagen tävlade i Friends arena hade han för första gången på sig en säkerhetsväst.

  5. 30 de nov. de 2023 · På torsdagskvällen smög hoppningen på Sweden International Horse Show i gång med en 1,45-hopppning över två faser. Peder Fredricson och Rolf-Göran Bengtsson tog sig hela vägen upp på pallen i klassen där Sverige dominerade topp 10.

  6. 5 de dez. de 2023 · Petronella Andersson och Peder Fredricson var svenska ryttare till omhoppning­en och kampen om titeln och förstapris­et på 299 442 kronor. Andersson gick ut som fjärde startande – och kom över det sista hindret som första felfria ryttare. Direkt efter sig hade hon Fredricson på Hansson, som inte lyckades rå på landslagsk­ollegans tid.

  7. 2 de dez. de 2023 · Peder Fredricson gjorde annars vad han kunde för att det skulle bli blågult i topp.