1. Há 5 dias · Karina Sævik og co. fikset tre viktige poeng mot Brann og Vålerenga inntok tabelltopp. ASSIST: Olaug Tvedten serverte Sævik på 1-0. Foto: Javad Parsa

2. Há 5 dias · To mål av Karina Sævik og Elise Thorsnes var nok til å sikra heimelaget sigeren mot tabellnabo Brann. Med sigeren på heimebane toppar Vålerenga no tabellen, medan Brann ligg åtte poeng bak på...

3. Há 5 dias · Mål: 1-0 Karina Sævik (43.), 2-0 Elise Thorsnes (74., straffe) Gule kort: Janni Thomsen, Vålerenga. Marthine Østenstad, Joanna Tynnilä, Karoline Haugland, Brann.

4. Há 5 dias · På hjemmebane fikk de blåkledde hull på byllen like før pause. Olaug Tvedten lobbet ballen flott gjennom til Karina Sævik, som satte ballen sikkert i hjørnet.

Há 5 dias · Det var en veldig åpen fotballkamp på Intility Arena. Begge lag stod høyt og ønsket å angripe. Selv om det stort sett var Brann som fikk det til, skapte også Vålerenga noen halvsjanser i ny og ne. Like før pause tok de ledelsen. Ballen ble lobbet gjennom til Karina Sævik, som satte ballen ned i det lengste hjørnet. Gu' kor ...

6. Há 5 dias · Vålerenga kom til lørdagens kamp med et ferskt 0-2-tap for byrival Lyn i bagasjen. På hjemmebane fikk de blåkledde hull på byllen like før pause. Olaug Tvedten lobbet ballen flott gjennom til Karina Sævik, som satte ballen sikkert i hjørnet.

7. Há 3 dias · Karina Sævik sendte Vålerenga i føringen tre minutter før sidebytte. Vålerengas innbytter, Elise Thorsnessc­oret fra straffemer­ket etter 73 minutters spill. Etter lørdagens kamp er Vålerenga på topp med 30 poeng, mens Brann er nummer tre med 22 poeng. Ting gikk bra og det er befriende.