Yahoo Search Busca da Web

Resultado da Busca

  1. Há 2 dias · 1947: Patriarhul Alexei al Moscovei vizita Curtea de Argeş - Jurnalul de Arges. scris joi, 23.05.2024. 1947: Patriarhul Alexei al Moscovei vizita Curtea de Argeş. de Marius Ionel. Martorul evenimentelor pare a fi fost copleşit de prestanţa slujitorilor ruşi în frunte cu întâistătătorul moscovit, care, în perioada 28 mai-11 iunie 1947 ...

  2. Há 1 dia · Fabrica din România care produce un obiect folosit de toată planeta. Este vorba despre Kärcher, companie specializată în tehnologie de curățenie. Unul dintre cele mai populare produse, aspiratorul WD3, se realizează în România la Curtea de Argeș, în una dintre fabricile grupului. De acolo este exportat pe toată planeta.

  3. Há 3 dias · Shelter managers Toni and Mari Parker give a glimpse into their everyday lives saving stray dogs in Romania.Supported by Pawprints to Freedom dog rescue, the...

  4. Há 22 horas · Iar oamenii sunt foarte încâtanți de serviciile pe care le oferă. Citiți și: Angajări masive la fabrică: Salarii bune, prime, beneficii și transport. Compania este Kärcher și este specializată în tehnologie de curățenie. Unul dintre cele mai populare produse, aspiratorul WD3, se realizează în România la Curtea de Argeș.

  5. Há 5 dias · Aici se află icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, atribuită Evanghelistului Luca. La 35 km de Câmpulung, la 55 km nord de Pitești și la 32 km de Curtea de Argeș, se află Mănăstirea Corbii de Piatră, o bijuterie a județului Argeș în care regăsim cel mai vechi ansamblu de pictură.

  6. Há 1 dia · Toți credincioșii care doresc să aducă cinstire Sfântului Ierarh Nectarie de la Eghina o pot face atât la biserica din incinta Spitalului Curtea de Argeș, închinată Sfântului Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir, cât și la Biserica Domnească din Curtea de Argeș, în fiecare zi, în intervalul orar 08.00-19.00.

  7. Há 5 dias · 9-01-798. Piteștiul este unul dintre cele mai vechi orașe din Țara Românească, alături de Curtea de Argeș, Câmpulung, Brăila și Roșiorii de Vede. Atestarea documentară a Piteștiului datează din vremea lui Mircea cel Bătrân, în data de 20 mai 1388.