1. 25 de mai. de 2024 · 26 - Florent Gregoire Poulolo Gregoire Poulolo - Defender. 29 - Rajmund Mikus Mikus - Midfielder. 19 - Wale Musa Alli Musa Alli - Midfielder.

2. 6 de mai. de 2024 · Florent Poulolo (Défenseur, SK Dynamo České Budějovice) : titulaire, 90+7 minutes disputées contre Bohemians 1905, victoire (2-1) Croatie/ SuperSport HNL (33e journée) Elias Filet (Attaquant/ NK Istra) : titulaire, 45 minutes jouées face au NK Rudeš, victoire (1-3)

3. Há 1 dia · June 1, 2024 · by Phillip Nones. Bruno Belthoise and Grégoire Pont are revitalizing the stories of French children’s ballets more than a century after their creation. Florent Schmitt, photographed at about the time he composed the original piano duet version of Une Semaine du petit elfe Ferme-l’oeil. (ca. 1910 photo) It’s interesting to ...

4. 11 de mai. de 2024 · FC Fastav Zlín vs Sigma Olomouc live score and live streaming on April 15th, 2023 at 14:00 UTC time at Letna Stadion, Zlin for Football Czech Republic First League.

5. 13 de mai. de 2024 · Florent Poulolo (Défenseur, SK Dynamo České Budějovice) : titulaire, 90+6 minutes disputées face à Pardubice, défaite (3-2) Croatie/ SuperSport HNL (34e journée) Elias Filet (Attaquant/ NK Istra) : titulaire, 68 minutes jouées contre Hajduk Split, match nul (1-1)

6. 21 de mai. de 2024 · Florent Poulolo (Défenseur, SK Dynamo České Budějovice) : pas dans le groupe contre Jablonec, match nul (2-2) Croatie/ SuperSport HNL (35e journée) Elias Filet (Attaquant/ NK Istra) : titulaire, 46 minutes jouées contre le NK Varaždin ŠN, victoire (2-0)

7. 12 de mai. de 2024 · České Budějovice. 12/05/2024 às 10:00. Karel Roucek. Mestský stadion, Hlinsko (Hlinsko) 2.853. 31' Wale Alli. Michal Hlavatý. 46' Michal Surzyn. 60' 65' Martin Králik. Florent Poulolo (contra) 69' 73' Marcel Čermák. M. Icha. 78' Michal Hlavatý. 85' Pablo Ortíz. 94' Estatísticas. Escalações. Banco de Reservas.