1. Há 1 dia · Egersund sto med bare ett tap på åtte kamper før mandagens borteoppgjør i Bærum. Der havnet de under med tre mål allerede etter 19 minutter og 0-4 etter 57, men så skulle gjestene våkne. Justin Salmon reduserte først etter 62 minutter før Helmersen skulle skinne. Ti minutter senere hadde ...

2. Há 1 dia · Hageselskapet Oppland. Hagelag. Jevnaker hagelag. HAGEUKA 2024 ! 2 åpne hager 3.6 kl 18-20.

3. Há 1 dia · Baune slo Sædalen/Fana 2 8-0 og har dermed tatt poeng i fem kamper på rad i 5. divisjon, Hordaland - Avdeling A i fotball mandag. Marte Sandal Gangsø sendte Baune tidlig i ledelsen, og Kristin Myklebust fikk nettsus og doblet ledelsen etter 17 minutter. Sju minutter senere økte avstanden mellom lagene da Thea Gjerde satte inn 3-0, og ...

4. Há 1 dia · Dro ifra. Sotra 2 økte ledelsen da Kasper Klett Straume satte ballen i nettet noen minutter ut i andreomgangen. Dermed var stillingen 3-0, og Henrik Fjeld Fretland satte ballen i nettet og økte ledelsen til 4-0 for Sotra 2 to minutter på overtid. Ingen av lagene rakk å finne nettmaskene igjen. Dermed ble den endelige stillingen 4-0.

5. Há 1 dia · Videokamera med 36 ganger optisk zoom står på hele tiden. Kan automatisk zoome inn på skiltet. Video gir bedre bevis enn når sjåføren kun fikk se et km/t-tall og en påstand type «dette gjelder din bil». UP kan tilby fører å se videoen, og fører kan selv be om det. Den sendes da via videolink til den som stopper bilen.

6. Há 1 dia · Emma Haugland Jensen sørget for at Sotra fikk en drømmeåpning på oppgjøret da hun satte ballen i mål etter kun fire minutter, men Lenea Hjelle Fløysand utlignet for Os etter 18 minutters spill. Os tok ledelsen da Vy Mai Nguyen scoret åtte minutter senere, og Elise Lyssand gjorde 3-1 noen minutter før hvilen.

7. Há 1 dia · Gjør «alt palestinsk til Hamas». – Det er jo et dilemma her. Så ærlige må vi være, når dette kommer i kjølvannet av en så forferdelig terroraksjon som 7. oktober var. Det sier Midtøsten-ekspert og historiker Marte Heian-Engdal i siste episode av podkasten Aftenpodden Midtøsten.